Klijenti

Draga Branka, želim ti zahvaliti na velikoj pomoći u najtežem trenutku u mom životu.

 

Činilo mi se da stvarno nema izlaza...no ti si me smireno i staloženo saslušala, te me s puno topline i razumijevanja dovela ponovno u stanje u kojem sam mogla normalno funkcionirati. To se pamti zauvijek.

 

Znam da si uložila puno truda i vremena u svoju edukaciju, no tu je ključna ona dobrota i pozitivna energija koju nosiš u svom srcu....za sve nas.

Hvala ti.

 

A. Krpan

Prvi put sam razgovarao sa Brankom prije otprilike 5 godina. Čuo sam za njen način rada od prijateljice moje supruge i odlučio pričati s njom jer sam „zapeo“ u načinu na koji reagirma na situacije – a to mi nije pomagalo i nisam bio zadovoljan s načinom na koji se nosim sa svim.

Tijekom godina razgovarao sam s Brankom u različitim fazama mog života, kako vezano uz neke specifične situacije, tako i o općenitim stvarima, a nedavno i o kreiranju i vođenju mog novog posla.

Tijekom svih ovih godina, od kad je poznajem, Branka je uvijek bila podržavajuća i puna uvida. Njeni savjeti i način na koji je radila samnom bili su mi izuzetno podržavajući i pomagali mi da stvari sagledam iz druge perspktive i pomagali mi da bolje razumijem i samog sebe. Ovo sve me je vodilo prema većoj sreći i uspjehu u mom životu (kako uprivatnom tako i u poslovnom).

Mogu bez zadrške preporučiti Branku i njen način rada – on vas može voditi prema sve boljim stvarima u vašem životu kao što je napravio i u mom.

 

Faizel Manjoo

 

Moje iskustvo rada sa Brankom proteže se na više od 10 godina. Pokušavala sam sama naći rješenja u kriznim životnim situacijama ali, očito, unatoč mojim ”zlatnim godinama”, to nisam mogla razriješiti bez Brankine pomoci. Knjige koje sam čitala, youtube predavanja što sam gledala, samo su mi davali indikacije što bih trebala učiniti  ali nisu mi davali objašnjenja što su mogući uzroci toga što krivo radim kao ni spoznaju kako da to promijenim. I tako sam došla do zaključka da smo svi mi  složena bića sa vlastitim iskustvima, željama, traumama. Zbog toga ne može postojati jedno rješenje za sve. 
Branka je sama počela svoj put osvješćivanja dok sam ja mislila da samo moja jaka volja i želja da uspijem će me dovesti pravo do ostvarivanja mojih životnih želja. A taj put nije bio prav i popločan kao što sam si ja zamislila. Krivine sam uspijevala nekako sama izvoziti ali kada bi upala u neku rupu na putu tada mi je netko trebao da mi da ruku da me izvuče, da mi osvijetli ono što nisam vidjela, i dovede me do samospoznaje zašto mi se to desilo.  
Branka je izvrstan NLP Coach jer, ne samo da ima duboko znanje o NLP metodi,  Branka ima sposobnost da čuje i ono što ne bih mogla izreći.  Čak ni naša fizička udaljenost (živim izvan Hrvatske) nije umanjila njenu sposobnost da me vodi do razrješenja mojih problema. U vrlo malom broju naših Skype susreta “moja lampica” bi se upalila i ja bih jasno vidjela uzrok i rješenje postojeće situacije. Hvala ti, Branka, na nesebičnom dijeljenju znanja, vremena i energije da osvijestiš nekog poput mene koja je mislila da sve može sama.

 

H.B.

 

Kod Branke sam prvi puta došla po preporuci prijateljice. S vremenom sam počela otkrivati i sve ostale tehnike kojima Branka raspolaže, a koje mi pomažu da osvijestim poteškoće koje postoje i da na njima radim.

Coaching s Brankom mi pruža razumijevanje i podršku u suočavanju sa svakodnevnim izazovima i tempom života, kao i mjesto gdje se osjećam dobrodošlo i prihvaćeno te u miru mogu sagledati gdje se nalazim i kuda želim ići.

I.R.

Susret koji je počeo prije godinu dana pokazao se kao vrlo bitan za moje danas.

Razgovori sa gđom Brankom temelje se na mom povjerenju i iskrenosti. Trebalo je izgovoriti/ razotkriti sebe što je najteže jer mi imamo potrebu da se dopadnemo i dobijemo razumijevanje. Gđa Branka samozatajna, spora, govori o sebi, što me je zbunjivalo, svojim suptilnim načinom došla je uvijek do mjesta unutar mene za koje je znala da je vrijeme da ga otpustim.

Nakon svakog razgovora sam bila promijenjena sa spoznajom da sam neki zaplet riješila i da ga sad vidim drugačije. Počela sam se vraćati istinskoj sebi. Bez zadrške, osude, kritike gđa Branka slijedila je mene, sa poštovanjem za moj ritam i spremnost na promjenu. Uvijek tu, uvijek odgovorno prema mojim potrebama i želji za živjeti u slobodi raširenih krila da mogu, znam i smijem biti ja. Zahvatile smo sve i svakoga tko me okružuje ili je ostavio traga.

Hvala za sve, hvala za prijateljstvo  i vrijeme koje smo iskoristile da bi ja danas bila bolji čovjek sebi i drugima.

 

Željka L.