KREATIVNE RADIONICE

Kreativnost predstavlja bitan aspekt naših života.

Kao hobi, od mladosti je kreativnost u likovnom izražavnaju bila važan segment mog života. Kao član više likovnih udruga sudjelovala sam svojim radovima na 19 grupnih izložbi i imala 3 samostalne izložbe.

U tempu kojim živimo, vrijeme koje možemo izdvojiti da se odmaknemo od svakodnevnih aktivnosti i zaronimo u čudesni svijet boja postaje utočište mira i radosti u otkrivnaju namjerne i nenamjerne igre boja.

boja u pokretu.JPG

BOJA U POKRETU

Radionica koja pruža mogućnost istraživanja spajanja i povezivanja boja u tekućem stanju, koje se onda prelijevaju, isprepliću i stvaraju neke nove oblike.

Nastaju vaše jedinstvene slike u kojima svatko prepoznaje nešto ili samo uživa u šarama koje se stvaraju u toj nepredvidivoj Igri boja.

Radionica traje 2 sata, organizira se tijekom tjedna, u trajanju od 18.00 do 20.00 sati.

Vaša investicija po radonici 150,00 kn, plativo na transakcijski račun obrta.

U cijenu je uključen potreban materijal, a izrađene  slike ostaju vama.

Radionica,_izradite_svoje_anđele.jpg

IZRADA ANĐELA 

Od ukrasnih traka, različitih veličina i boja, i malo spretnosti u šivanju i povezivanju svih elemenata u cjelinu, nastaju ovi mali anđeli. 

Naučite kako ih lako izrađivati kako bi njima mogli darivati vaše prijatelje, djecu, u vrijeme božićnih blagdana, i u svim ostalim prigodama kad želite nekoga razveseliti i biti originalni.

Radionica traje 2 sata, tijekom tjedna, u popodnevnim satima, od 18.00 do 20.00.

Investicija po radionici: 150,00 kn, a izrađene anđele nosite sa sobom.