Malo više o meni

osobna fotka 1.JPG

Branka Barović, dipl.oecc,

NLP majstorica, trenerica i NLP coach

Bogato i uspješno radno iskustvo stjecala sam radeći na poslovima nabave, prodaje, marketinga, vođenja ključnih klijenata, savjetovanja, treniranja poslovnih „soft skills„ vještina i coachinga.

Zadnjih desetak godina posvećujem se radu s klijentima koji su spremni napraviti promjene u svojim životima. Kao NLP coach (trenerica za osobni rast i razvoj) vodim individualne razgovore,  podržavajući svoje klijente u postavljanju ciljeva,  realizaciji istih, kao i rješavanju brojnih izazovnih životnih situacija s kojima se susreću.

Vodim  i brojne „in house“ edukacije u vodećim hrvatskim tvrtkama iz područja unapređenja komunikacijskih, prodajnih, prezentacijskih, trenerskih vještina i NLP-a. Također organiziram i vodim i otvorene edukacije  iz područja osobnog rasta i razvoja.

Spremnost na pružanje podrške osobama kojima je to potrebno, vjerujući da svatko ima svoj potencijal za rješavanje svih izazova koji se pojavljuju  na životnom putu, bitan je aspekt mog rada s klijentima.

Svoju životnu svrhu vidim u radu s ljudima kao trenerica za osobni rast i razvoj i vođenju edukacija, radionica i predavanja kao certificirana NLP trenerica.   Na taj način dajem svoj doprinos u otvaranju novih vidika i mogućnosti za kvalitetniji i ispunjeniji život, bez obzira na životno razdoblje u kojem se osobe  nalaze.

Odnos međusobnog povjerenja, baziran na načelima privatnosti, osnovno je načelo rada s klijentima. Prepoznavanje i razumijevanje  izazovnih  životnih situacija, aktivno slušanje i otkrivanje stvarnih potreba klijenata, kao i poticanje na korištenje vlastitih resursa osnova su dugogodišnje suradnje s velikim brojem klijenata.